SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YENİ DÖNEM ETKİNLİKLERİNE “SPORUN NOTASI” İLE BAŞLADI

Yakın Doğu Ünivesitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Güz Dönemi için planladığı etkinliklerin ilkini 22.10.2019 Salı günü “Sporun Notası” başlığıyla düzenledi. Yakın Doğu İlkokulu ve Mesaryanın Yıldızları tarafından hazırlanan jimnastik gösterileriyle başlayan etkinlik, “Ministry of Dance” tarafından hazırlanan dans gösterisiyle devam etti. jimnastik ve dans gösterilerinin ardından Sahneye çıkan Gece Vardiyası grubu öğrencilere ve diğer katılımcılara yaklaşık bir buçuk saat süren bir konser verdi. Konserin ardından organizasyon komitesi tüm katılımcılara birer teşekkür belgesi vererek etkinliği noktaladı. Spor Bilimleri Fakültesi Etkinlikler Koordinatörü Uzm. Musa Oytun önümüzdeki günlerde daha yapılacak bir çok etkinlik olduğunu ve bu bağlamda sadece Spor Bilimleri Fakültesini değil ilgi duyan herkesi bu etkinliklere katılmak üzere davet etti.