BİR BAŞARININ ÖYKÜSÜ SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü etkinlikleri çerçevesinde bölüm mezunlarından Ferhan Pıçak’ın katıldığı Bir Başarının Öyküsü Söyleşisi YDÜ Büyük Kütüphane’de Gerçekleştirildi. Mezuniyet sonrasındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Ferhan Pıçak sırasıyla Yenicami, Başakşehir ve Barcelona ve Fenerbahçe’deki futbol gelişim takımlarında yaşadığı süreçleri geleceğin antrenör ve öğretmen adaylarına aktardı. Özellikle sporda kişisel gelişim ve doğru bir kariyer planlamasının önemine değinen Ferhan Pıçak söyleşi sırasında gelen pek çok soruyu cevaplayarak geleceğin spor profesyonellerine gerçek yaşamdan örnekler sunma şansı buldu. Çok çalışmanın, kişisel girişimin ve doğru planlamanın önemine değinen Pıçak geleceğe dair hedeflerini de dinleyicilerle paylaştı. YDÜ Spor Bilimleri Fakültesinden öğretim Üyeleri ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri organizasyon sonrasında Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu Ferhan Pıçak’a katkılarından dolayı anı plaketi sundu.