DUYURU (DANIŞMANLIKLAR)

Değerli Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri, UZEM üzerinden uzaktan eğitimle yürüttüğümüz derslerimiz ve ders kayıtları ile ilgili aşağıda verilen ders danışmanlarımıza ihtiyaç bulunduğunda e-posta yoluyla ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Antrenörlük Eğitimi: Yrd. Doç.Dr. Deniz Erdağ ([email protected]) Yöneticilik: Doç.Dr. Nazım Serkan Burgul (nazı[email protected]) Rekreasyon: Doç. Dr. Hakan Atamtürk ([email protected]) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Öğrenci numaraları: 2015 Uzm. Ömer Bozkurt ([email protected]), 2016 Uzm. Musa Oytun ([email protected]), 2017 Dr. Figen Yaman Lesinger ([email protected]), 2018 Prof. Dr. Cevdet Tınazcı ([email protected]), 2019 Doç. Dr. Emete Yağcı ([email protected]). Evde kalın Sağlıklı Kalın….