SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ REKREASYON BÖLÜMÜ STREETBALL TURNUVASI HEYECAN YARATTI!

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Streetball Turnuvası düzenlendi. 12 Mayıs 2022 tarihinde Üniversite kampüsünde gerçekleştirilen organizasyona öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 10 takımın eleme usulüne göre yapmış oldukları turnuvada şampiyonluğu “Team A” takımı elde ederken ikinciliği “Team B” ve üçüncülüğü de “Paşalar” takımı elde etti.

Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü organizasyonunda gerçekleştirilen turnuvada dereceye girenlerin ödüllerini bölüm başkanı Doç. Dr. Hakan Atamtürk ve bölüm öğretim görevlilerinden Pınar Denk, Ayhan Birsel, Umar Göker, Erhun Tekakpınar, Bilgin Güldoguş takdim etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı dansçılarının da gösteri yaptıkları organizasyon katılımcılar tarafından büyük beğeni kazandı. Yabancı öğrencilerin performansları dikkat çekerken Spor Bilimleri Fakültesi basketbol dersi alan öğrencilerin de görev aldıkları organizasyon başarılı bir şekilde tamamlandı.