“SPOR TURİZMİ VE REKREASYON” SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yakın Doğu Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü tarafından düzenlenen Spor Turizmi ve Rekreasyon konulu seminer yoğun bir dinleyici grubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Herkes için Spor Federasyonu Başkanı Hasan Serin ve Kıbrıs Türk Sağlık Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Savaşan’nın konuşmacı olarak katıldığı seminerde yakın dönemde Kıbrıs Turizmindeki gelişmeler ve dünyadaki değişimler ile ilgili konular ele alındı. Son dönemde herkes için spor yaklaşımı ile özellikle uluslararası alanda Kıbrıs’ın tanıtılmasının gündeme geldiğini belirten Federasyon Başkanı Serin Bocce ve Oryantiring sporlarındaki gelişmelerle ilgili bilgiler aktardı. Dr. Ahmet Savaşan ise genelde Kıbrıs Turizminin durumu ve özel olarak ise sürdürülebilir ekonomik yapılarda spor turizminin fırsatları ve gelişme alanlarına ilişkin güncel verileri dinleyicilerle paylaştı. Seminer sonunda her iki konuşmacıya da Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu tarafından Plaket verildi.