TÜRKİYE VE KKTC ÜNİVERSİTELERİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMLERİ ÇALIŞTAYI YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti üniversitelerinin Spor Bilimleri Fakülteleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yükseokullarına bağlı Antrenörluk Eğitimi Bölümlerinin eğitim ders program geliştirme çalıştayı 6-7 Eylul 2019 tarihlerınde YDÜ de gerçekleştirildi. Çalıştayda Antrenörlük Eğitimi ders programlarının günümüz koşullarına uygun bilimsel, çağdaş ve teknolojik gelişmelere göre tekrardan şekillendirilmesi için çalışmalar yapıldı. Ortaya çıkarılan taslak programın Dekanlar konseyine sunulacağı ve buradan çıkacak karara göre YÖK onayına sunulacağı bilgisi aktarıldı.