Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Güz Dönemi Mezuniyet Töreni

YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi 2018- 2019 güz dönemi mezuniyet töreni YDÜ Büyük Kütüphane salon 4’de yapıldı. Törene YDÜ Rektör Yardimcısi Prof. Dr. Tamer Şanlidağ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu, Dekan yardımcıları, Bölüm Başkanları, Öğretim Üyeleri, Öğretim Görevlileri, mezunlar ve aileleri katıldı. Törende ilk söz alan YDÜ Rektör Yardımcisı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ; ” sporun evrensel yapısından bahsederken, sporun performans geliştirmenin yanında sağlık açısındanda insan oğluna büyük katkıları olduğunu, Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak bu bilinç içerisinde öğrencilere eğitim verildigini ve mezun olan ögrencilerimizin mesleki hayatlarinda başarılı olarak kendilerini gururlandırmaya devam edeceklerini dile getirirken, ögrencilerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen aileleri ve ögretim üyelerini canı gönülden kutladığını” dile getirerek sözlerini tamaladı.

Daha sonra söz alan YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tiryakioğlu; ” 4 yıl süre ile öğrencilerimizin sistemli ve zor bir eğitimden geçtiklerini, araştırmacı ve bilimsel temeller çerçevesinde sporun bütünleştirici ve kaynaştırıcı yönlerini ön plana çıkararak eğitim verdiklerini, bu temeller içerisinde eğitim alan öğrencilerimizin mesleki hayatlarında da başarılı olarak başta aileleri olmak üzere öğrencilerimize 4 yil boyunca emek veren tüm öğretim üyelerinide gururlandıracaklarını dile getirirken, YDÜ Spor Bilimleri ailesi olarak herzaman öğrencilerimizin mesleki hayatlarında takipçisi olacaklarını” sözlerine ekledi.

Tören mezunlar adına Spor Yöneticiliği Bölümünü birincilikle bitiren İlkay Kaya’nın dönem mezunları adına yaptığı konuşmanın ardından mezunlara diplomalarının verilmesiyle son buldu.