YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ REKREASYON BÖLÜMÜ RAKET SPORLARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRLDİ!

Rekreasyon Bölümü öğrencileri tarafından organize edilen raket sporları etkinliği ilgi gördü. Öğretim görevlilerinin ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonda masa tenisi, tenis ve badminton branşlarında aktiviteler gerçekleştirildi. YDÜ RA25 Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Masa Tenisi, Tenis ve Badminton branşlarının tanıtımı Rekreasyon bölüm öğrencileri tarafından yapıldıktan sonra etkinlikler başladı. Etkinliğe katkı koyan Spor Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu, bölüm başkanı Doç.Dr. Hakan Atamtürk, Pınar Denk, Hasan Akmansoy ve Badminton Federasyon Başkanı Fırat Deniz’e teşekkür eden bölüm öğrencileri, organizasyon gerçekleştirmede tecrübe kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Pandemi kurallarına çok dikkat edilen etkinliğin sonunda katılımcılara katılım belgeleri ve dereceye girenlere de madalyaları törenle takdim edildi. Organizasyonun düzenlenmesinde görev alan öğrencilerimiz; Tugba Berrak, Çoşkun Cumaoğluları, Arif Kondoz, Batu Aybars, Recep Arkol ve Sergen Avcı ‘yı başarılı bir organizasyona imza atmalarından dolayı kutlarız.