YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ VE ANTALYASPOR KULÜBÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI!

Antalyaspor genel Menejeri, Başkan Baş Danışmanı Sn. Ferda Ramanlı ve Antalyaspor Dış İlişkiler Departmanı Danışmanı Sn Erdem Erdal Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

İlgili toplantıda gerek fiziki altyapı gerek ise kaliteli insan kaynağı yetiştirilmesi hususunda ortak hareket ve işbirliği için fikir birliğine varıldı.

Gerek Antalyaspor Spor Bilimleri Fakültesi gerek ise Sevila Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi çerçevesinde öğretim üyesi ve öğrenci değişim programı yapılmasına karar verildi.

Bunlarla birlikte Yakın Doğu Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde öğrenim gören ve Uzmanlık Dalı Futbol olan öğrencilerin Antalyaspor Kulübü çatısı altında staj imkanı yaratılmasına karşılıklı olarak karar verildi.