YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ, SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDEN TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI SPORCULARINA TAM DESTEK!

Engellilerde Beden Eğitimi ve Spor dersi kapsamında Uzm. Hüseyin Güneralp öncülüğünde KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına destek verildi.

Türkiye Süper Ligi’nde yer alan Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın mücadele ettiği maça Yakın Doğu Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler yer aldı. Burada gelecek adına “Engelli Spor Dünyasına” alanında uzman kişiler yetiştirmek ve kazandırmak adına maç analizi ve değerlendirilmesi yapıldı.

Bu etkinlik oluşumuna katkı koyan Engelliler Komitesi Başkanı Sn. Ahmet Akdeniz’e teşekkürü bir borç bilir, bu çalışmanın engelli sporculara destek sağladığı gibi , sosyal farkındalığı da işaret eden hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.