YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi 6. Seminerini Cimnastik Atölye Çalışması İle Gerçekleştirildi

YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen Cimnastik Atölye çalışması kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı’nın katılımıyla gerçekleşen atölye çalışması teorik ve uygulamadan oluşan 3 oturumda düzenlendi. YDÜ AKKM 1’de YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu’ nun yaptığı açılış konuşması ile başlayan 1. oturum, Doç. Dr. Ballı’nın yapmış olduğu cimnastikte dün, bugün ve yarın temalı sunumla devam etti.

Öğleden sonra düzenlenen 2. ve 3. oturumlara bir çok yaş kategorisinden öğrenci, öğretmen ve antrenörler katıldı. Cimnastikde ısınma ve cimnastik temel eğitiminde uygulanması gereken basamaklamaların gösterildigi 2. ve 3. oturum, YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu’nun Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı’ya katılım plaketini takdim etmesiyle son buldu.