YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi (IAAF) Çocuk Atletizm Kursu Sona Erdi

YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi ile TC Atletizm Federasyonu’nun işbirliğinde Cuma günü  başlayan Uluslararası Amatör Atletizm Federasyonu (IAAF) çocuklara yönelik atletizm kursu Cumartesi yapılan  oturumla sona erdi. Geniş bir katılımla gerçekleşen kursun son gününde işlenen teorik konular dışında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye de bir çok başarıya imza atmış Milli Atletler İsmail Akçay, Berk Tuna “Eskimeyen Değerler” sloganıyla kursiyerlere anılarını aktardılar.

Kursun kapanışında Türkiye Atletizm Federasyonu yetkilileri katkılarından dolayı Yakın Doğu Üniversitesi  Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel’e, “Eskimeyen Değerler” İsmail Akçay ve Berk Tuna’ya ayrıca kursun düzenlenmesindeki çalışmalarından dolayı Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevllisi Figen Yaman’a birer plaket takdim ettiler.

Kurs Kıbrıs Türk Futbolunun Ölümsüz isimlerinden Mete Adanır’ın “son deplasman” adlı kısa filmi sunumu ardından katılım sertifikalarının verilmesiyle son buldu.