YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi “Modern Dünyada Sporu Yönetmek” Konulu Panel Düzenledi

YDÜ Spor Bilimleri Fakültesinde sporun konuşulduğu paneller dizisi devam ediyor. YDÜ Spor Bilimleri Fakültesinin düzenlediği “Modern Dünyada Sporu Yönetmek” konulu panel YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre merkezinde gerçekleştirildi.

Panele Doç.Dr. Ahmet Nusret Bulgurcuoğlu, Yrd. Doç. Dr. Cem Tınaz ve Dr. Sertaç Bozatlı konusmacı olarak katıldı. Moderatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Osman Emiroğlu’nun yaptığı panelde söz alan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyesi Doç.Dr. Ahmet Nusret Bulgurcuoğlu ” Türkiye’deki spor endüstrisi ve pazarlaması” konusunu irdelerken, Bilgi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Cem Tınaz ise “Dünyadaki spor endüstrisi ve pazarlaması konusunda oluşturulan makro planlardan” bahsetti.

Son olarak söz alan KKTC Spor Dairesi Dış İlişkiler Amiri Dr. Sertaç Bozatlı ise “KKTC’deki spor yönetimi ve bununla ilgili karşılaşılan zorluklar” başlığı altındaki sunumunu gerçekleştirdi. Yoğun bir katılım ve ilgi ile iki saate yakın süren panel, dinleyicilerin soruları ile son buldu.